Voor wie op zoek is naar een vakantie in het andere Italië, het Authentieke Italie!

Abruzzo, ofwel Abruzzen is de groenste regio van Italië met de hoogste bergtoppen van de Appenijnen, de Gran Sasso en La Majella. Kortom midden Italië, het hart van Italië ! Binnen een half uur rijden gaat u van de mediterrane sfeer van het strand naar de ruigheid van de bergen. Wij zeggen dan ook altijd: "Abruzzo behoeft slippers voor het strand en bergschoenen voor het land". Het Majella gebergte “De Moeder Berg” zoals de inwoners haar liefkozend noemen, heeft een rijke flora en fauna. De wolf, de steenbok, de arend, de beer, bossen en vele bloemensoorten. Maar wat de bezoekers het meest verrast, zijn de vele sporen nagelaten door de mens die hier al eeuwen haar toevlucht heeft gevonden. Herders hutten (tholos), verlaten kerkjes en kloosters (eremi), kunnen overal gevonden worden. De middeleeuwen en renaissance waren de perioden met de meeste welvaart. De nalatenschap hiervan is nog steeds terug te vinden is in de vele prachtige steden en dorpen. De keuken van Abruzzo is eerlijk en heerlijk. Kortom, ga met ons mee naar Authentic Abruzzo!

AUTHENTIC staat voor betrouwbaar, geloofwaardig en echt!

Wij, de enige Nederlandse reisorganisatie met haar roots in Abruzzo en Rome, willen onze klanten graag kennis laten maken met het eerlijke en echte Italië. Al onze vakantiehuizen, agriturismo's, villa's, appartementen, B&B's en Charme Hotels, zijn gelegen in gebieden die nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt. Wij zijn o.a. actief in het Parco Nazionale della Majella, een door het WNF gesteund en PAN-parks gecertificeerd, wilderness park. Een plek om te genieten van natuur, cultuur, oude tradities en authentieke producten.

ONZE PARTNERS IN ABRUZZO!

Parco Nazionale della Maiella-logo-A080D11AA6-seeklogo com borghi 004 ABRUZZOVETTORIALE LOGO 1vETT ParcoParco6x8x150dpi 001 logo-parco-abruzzo

parksirentevelino 000