AUTHENTIC staat voor betrouwbaar, geloofwaardig en echt!

Al sinds 1996 zijn wij de enige Nederlandse reisorganisatie met haar roots in Abruzzo en in Rome. Wij willen onze klanten graag kennis laten maken met het eerlijke en echte Italië. Al onze vakantiehuizen, agriturismo's, villa's, appartementen, B&B's en Charme Hotels, zijn gelegen in gebieden die nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt. Wij zijn o.a. actief in het Parco Nazionale della Majella, een door het WNF gesteund en PAN-parks gecertificeerd, wilderness park. Een plek om te genieten van natuur, cultuur, oude tradities en authentieke producten. Met Transavia en Ryanair vliegt u voordelig op Rome, Pescara, Ancona, Bari en diverse andere Italiaanse steden. Met slechts een korte reistijd vanaf de luchthavens, zijn al onze accommodaties makkelijk te bereiken, zelfs voor een korte vakantie.

 

Christa HendriksChrista Hendriks

Sinds 1990 woonachtig in Italië en werkzaam in de reiswereld. Christa is in de wieg gelegd voor het uitwerken en volledig op maat maken van (groeps-) reizen. Abruzzo was voor haar een nieuwe uitdaging voor het ontwikkelen van op maat gemaakte groepsreizen, hier heeft zij zich met hart en ziel in gestort! Mede door haar ervaring als begeleidster van groepen heeft zij veel kennis opgebouwd. Uw rots in de branding, uw vraagbaak, bij haar kunt u terecht met al uw vragen omtrent de uitwerking van de perfecte groepsreis naar Abruzzo.

 

 

 

Monique Hendriks

Monique Verwayen-HendriksSinds 1990 werkzaam in de reiswereld en een echte globetrotter! Toen zij in 1996, voor het eerst Abruzzo bezocht, kon ze niet begrijpen dat al deze schoonheid verborgen was gebleven voor het toerisme. Vanaf die tijd heeft zij samen met Christa veel contacten gelegd binnen de regio en zich als doel gesteld Abruzzo onder de aandacht te brengen in Nederland. Monique heeft alle accommodaties persoonlijk bezocht en is daardoor uw directe aanspreekpunt voor het organiseren van de ideale vakantie. Sinds een paar jaar organiseert Monique ook wandelreizen naar Abruzzo. Zij heeft alle natuurparken bezocht en de mooiste routes gelopen. In de zomer van 2015 heeft ze samen met een groep gelopen van Amatrice naar Castel del Monte! Een geweldige ervaring.

 
 
 
 

AUTHENTIC ABRUZZO is een handelsnaam van AUTHENTIC ITALIA V.O.F.

Kamer van Koophandel 's-Gravenhage 27370942.

 

Authentic Italia is aangesloten bij het  Garantiefonds Gespecialiseerde TourOperators (GGTO) en bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)


Stichting GGTO staat er voor garant dat u (bij boeking van een pakketreis) het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

 GGTO logo Oranje

De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

  

 

 

ALGEMENE REISVOORWAARDEN: zie hiervoor de website van Authentic Italia