top of page

Samenwerking

" Nessuno si salva da solo " Niemand redt zich alleen, daarom geloven wij heilig in het belang van goede samenwerking. Vanaf het prille begin werken wij nauw samen met een aantal belangrijke partners in Abruzzo.

canoa_logo6-605x605.jpg

Al meer dan 25 jaar is Il Bosso in Abruzzen actief. Unieke activiteiten en programma's voor duurzaam en verantwoord toerisme.  Een garantie voor kwaliteit en professionaliteit zijn  de velen medewerkers die al jaren in deze sector actief zijn.

De mooiste dorpen van Italië vormen een groot openluchtmuseum, waarvan het onderscheidende kenmerk schoonheid is, opgevat als een "belofte van geluk", zoals de sfeer die uitgaat van een landschap of de charme van het verstrijken van de tijd. Van vestingdorpjes tot middeleeuwse dorpjes, van kustdorpjes tot bergdorpjes, van kastelen tot landelijke dorpjes: de keuze is eindeloos. De dorpen hebben een langzamer tempo dan de steden, het zijn plaatsen waar het mogelijk is om de stroom van de seizoenen en het evenwicht tussen mens en natuur waar te nemen, en tijd door te brengen samen met de lokale gemeenschappen, die van gastvrijheid en goed leven hun onderscheidende kenmerken hebben gemaakt.

IMG_20220604_135803_411.jpg
bottom of page