top of page
Wandelreizen door de ongerepte natuur

In Abruzzo is de natuur in veel gebieden gelukkig nog de baas. Dat zorgt ervoor dat je hier nog echt kunt genieten van de elementen, de dieren, het uitzicht en niet te vergeten de rust.

Met haar natuurparken is Abruzzo een uitzonderlijk gebied, in Europa zijn er nog maar weinig wilderness gebieden over. Hier hebben we het geluk 3  Parchi Nazionali te hebben en kun je je hart dus ophalen. Een uniek gebied voor natuurliefhebbers en wandelaars. 

Authentic Abruzzo organiseert al jaren wandelreizen voor kleine groepjes. De vaak doorgewinterde wandelaars zijn razend enthousiast en hadden vaak geen idee hoe geweldig mooi en uniek deze Italiaanse regio is om te wandelen. Een ideaal gebied voor groepsreizen op maat naar Abruzzo.

Een reactie van een klant na afloop van de reis:

" Beste Monique, We zijn sinds zondagavond goed en wel terug van een erg fijne Abruzzo vakantie. In het Majella Park hebben we genoten we van een sympathieke ontvangst door de eigenaresse van het karakteristieke agriturismo met een lekkere lokale keuken. We wandelden in de mooie vallei d' Orfento, langs enkele verrassende eremo's en genoten van de prachtige kloven en groene natuur.
Lorenzo bezorgde ons een fijne mix van sportieve tochten in Gran Sasso met heerlijke brede vlaktes en landschappen, lokale cultuur en sfeervolle accomodaties. Hij gidste ons op een erg flexibele en professionele wijze. We houden er warme herinneringen aan over.
De finale in Villa Mucchiarelli werd enthousiast geanimeerd door Alessandro en zijn team. Hij gaf ons in één namiddag een perfecte impressie van het stukje kust (trabocchi), het mooie Lanciano en de glooiende "Montepulciano-wijnvelden". Een lekkere maaltijd(***) met lokale ingrediënten sloot onze Abruzzo vakantie af. Iedereen van de groep was aangenaam verrast van het mooie Abruzzo en de gastvrije ontvangst in elk verblijf. De wolken waren prachtig, de zonnige momenten aangenaam en we namen de soms lage temperaturen en het beetje regen en wind er graag bij.
We bevelen aan onze vrienden en kennissen deze authentieke regio én Authentic Abruzzo zeker aan!
Met veel dank aan jou. André"

bottom of page